Bouwsteen Varen in een Mokoro

Per vliegtuig bereikt u vanuit Maun het Oddballs Camp, hier slaapt u de eerste en laatste nacht met prachtig uitzicht op de delta. Twee volle dagen trekt u er samen met uw gids in een authentieke kano en kampeerspullen op uit. U maakt meerdere wandelsafari’s en tochten in de mokoro, een unieke manier om wild en vogels te spotten.

Unieke manier van wild spotten
Eén met de natuur
Vaar door de Okavango Delta
Tanzania-in-een-Masai-huis-Caroline
Caroline
Een reis naar Botswana is bijzonder vanwege de ongerepte natuur, avontuurlijke safari's en diverse wildparken, in combinatie met de Victoria Falls.
Eva-Madikwe-Game-Reserve
Eva
Botswana is een fascinerende bestemming vanwege de uitgestrekte zandvlaktes en weelderige moerasdelta's, waar je wilde dieren kunt ontmoeten.
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.

Reis van dag tot dag: Varen in een Mokoro

Dag 1            Aankomst Okavango Delta

Dag 2            Okavango Delta

Dag 3            Okavango Delta

Dag 4            Okavango Delta

Dag 5            Vertrek Okavango Delta

100% maat werk

Dag 1 Maun – Okavango Delta

Okavango-Oddbals-Camp-2 Botswana-Okavango-Delta-Vliegtuig_2_365560 Olifanten-4-bfe908ff

Vanuit Maun vliegt u naar Oddballs Camp, ver van de bewoonde wereld dus midden in de natuur. Een bijzondere plek met zicht op het beroemde Chiefs Island. Vanmiddag maakt u hier uw eerste safaritocht. Neem plaats op het uitkijkdek, bestel een drankje en geniet van het schitterende uitzicht! In dit kamp verblijft u de eerste nacht om te wennen aan het slapen midden in de natuur.

 

Overnachting in Oddballs Camp.

Inclusief vlucht, lunch, diner en safari-activiteiten

Dag 2 Okavango Delta

Het avontuur gaat beginnen. De kampeeruitrusting is ingepakt en uw safarigids staat ook te popelen om met u op pad te gaan. Zit u goed? Langzaam laat hij de mokoro over het water glijden, tussen de waterlelies door. De serene rust en een kudde zebra’s die op korte afstand staat te grazen zorgen voor een onbeschrijfelijk gevoel. Na een stuk gevaren te hebben zoekt de gids een eilandje uit om de tenten op te zetten. Dan is het tijd voor een wandelsafari, altijd spannend wat u tegenkomt. Volg de instructies van de gids goed op. Bij terugkomst wordt het kampvuur aangestoken en gaat u samen met de gids het diner koken onder de sterrenhemel.

 

Overnachting in eigen kamp op een eiland.

Inclusief ontbijt, vervoer per mokoro, lunch, diner en safari-activiteiten

Dag 3 Okavango Delta

Okavango-Delta-Activities-04 Vogel-6

Lekker geslapen of werd u opgeschrikt door geluiden uit de bush? De dag begint bij zonsopkomst, wat is die toch mooi in Afrika. Na een licht ontbijt trekt u er deze ochtend wederom te voet op uit. Stel uw vragen en luister naar de interessante uitleg. Na een paar intensieve uren in de natuur is het tijd voor een stevig ontbijt, siësta en om te ontspannen in het kamp. Geniet van uw laatste nacht in de middle of nowhere, want bijzonder is het hier wel.

 

Overnachting in eigen kamp op een eiland.

Inclusief ontbijt/lunch, diner en safari-activiteiten

Dag 4 Okavango Delta

Het kamp wordt afgebroken en langzaam wordt u teruggevaren naar Oddballs Camp. Handen binnenboord in dit domein van nijlpaarden en krokodillen. U wordt weer hartelijk welkom geheten. Nog niet genoeg van de mokoro of wandeltochten? Vast niet. Gelukkig maar want ook vanuit het kamp gaat u nog op safari.

 

Overnachting in Oddballs Camp.

Inclusief ontbijt, vervoer per mokoro, lunch,  diner en safari-activiteiten

Dag 5 Okavango Delta - Maun

Na het ontbijt is het tijd voor vertrek naar de bewoonde wereld om uw reis voort te zetten. U vliegt terug naar Maun.

 

Toch nog niet genoeg gezien? Verleng uw rondreis door Botswana. Neem eens een kijkje bij ons bouwsteenoverzicht of neem contact op.

 

Inclusief ontbijt en vlucht

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën