Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

Hotels in Sucre

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Sucre. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Bolivia. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Sucre? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Sucre, Casa Verde

Knusse bed & breakfast in het centrum van Sucre. In een mooi traditioneel huis. Casa Verde betekent groen huis en dit pension heeft dan ook mooie groene accenten aan de buitenkant. De...

Sucre, Hotel De Su Merced

In een historisch pand in het oude centrum van Sucre ligt hotel De su Merced, ingericht met leuke, ouderwetse meubels en decoraties.

Sucre, Mi Pueblo Samary

Ons favoriete boutiquehotel in Sucre. Speels vormgegeven gebouw in mooie, oude koloniale stijl. Mooi ingerichte kamers én een gunstige ligging.

Sucre, Monasterio Hotel

Dit schitterende huis uit de zestiende eeuw is zowel een hotel als een museum. Prachtig om te zien dus! Kleinschalig middenklasse hotel.

Eva-bij-Cueva-de-los-Manos-in-Argentinie
Eva van der Cruijsen
Latijns-Amerika is een geweldig continent wat diepe indrukken bij mij heeft achter gelaten. Ik vertel u graag meer over mijn ervaringen.
Contact met Eva
Eva-profielfoto
Eva Drenth
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva