Samaipata, El Pueblito

Bolivia

Slapen in El Pueblito, het dorpje voelt ook echt alsof u in een dorpsgemeenschap terecht bent gekomen. Er zijn bungalows en kamers. Het uitzicht is magnifiek!

Locatie

Twee kilometer buiten het centrum van Samaipata. Er zijn geen restaurants en winkels in de buurt. Het uitzicht vanaf dit bijzondere hotel is echter fantastisch. U kijkt uit over de vallei en wijnvelden. Een bodega is trouwens wel op loopafstand. De receptie belt graag een taxi voor u, als u naar het dorp wilt. Ook ’s avonds is dit veilig en goed te doen.

Accommodatie

El Pueblito betekent het dorpje en op die manier is dit hotel ook opgezet. Er zijn kamers en bungalows. U kunt slapen in de bakkerswoning, de slagerij, de kunsthandel of wat dan ook. De kamers en bungalows zijn binnen niet in die thema’s ingericht, het is puur op de buitenkant geschilderd. De kamers en bungalows liggen rondom het dorpsplein. Er is zelfs een kleine kerk (deze is niet in gebruik als kamer!). De kamers en bungalows zijn knus, eigenlijk een beetje kneuterig ingericht. Het is wat oubollig, maar wel gezellig. Er zijn vier casitas (bungalows) en acht kamers. De casitas zijn ruim en zeer geschikt voor families. In totaal zijn er zes slaapplaatsen. Er is een tweepersoonsbed en een stapelbed op de eerste verdieping en twee eenpersoonsbedden op de begane grond. Er is een woonkamer, keukenblok en open haard. Sommige casitas hebben een balkon. De kamers zijn geschikt voor twee, of maximaal drie personen. In de kamers is een koelkast. Geen van de kamers beschikt over televisie. U bent even weg van de bewoonde wereld. In de badkamer is een douche met warm water. In de kamers staat een kacheltje.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Wifi
  • Speeltuin
  • Gezellige lounge met openhaard
  • Roomservice
  • Wasservice
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën