Sucre, Hotel De Su Merced

Bolivia

In een historisch pand in het oude centrum van Sucre ligt hotel De su Merced, ingericht met leuke, ouderwetse meubels en decoraties.

Locatie

Ideale locatie in het centrum van Sucre. Er zijn veel restaurants en winkels op loopafstand. Het hotel ligt op slechts twee blokken van het grote, centrale plein. U loopt er in ongeveer vijf minuten heen. Dichtbij hotel De su Merced is ’s avonds een leuke show. Handig is dat ook een supermarkt en een pinautomaat op één minuut lopen liggen.

Accommodatie

Er zijn 23 kamers in hotel De su Merced en iedere kamer is anders. Het meubilair is klassiek. De stijl is ouderwets, maar bij hotel De su Merced staat dat leuk en past het bij de koloniale stijl van Sucre. Het gebouw zelf trouwens helemaal. Een prachtig koloniaal wit gebouw met rode dakpannen en rode tegels op de vloer. Het gebouw stamt uit de achttiende eeuw. Al vijf generaties beheert dezelfde familie het huis. Sinds twee generaties doet het gebouw dienst als hotel. Persoonlijke service heeft het hotel hoog in het vaandel staan. Leuke details in de kamers en in de openbare ruimtes maken het hotel helemaal af. Denk daarbij aan bewerkte plafonds, bedden met koperen ombouw, antieke stoelen, kroonluchters enzovoorts. In alle kamers zijn echter wel moderne gemakken zoals een verwarming, een douche met warm water, televisie, een föhn en een kluisje. De kamers liggen rondom een patio met een fontein. Er zijn diverse zitjes.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Wifi
  • Business centrum
  • Roomservice
  • Wasservice
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën