terug naar overzicht

Bouwsteen Ché Guevara route

In het kort over Ché Guevara route

Vanaf de stad Santa Cruz een mooie route naar Samaipata. Bij Samaipata bezoekt u het imposante fort en het kleine gezellige centrum. De bergen in, over de route die Ché Guevara tijdens zijn vrijheidsstrijd volgde. Onderweg enorme cactussen, groene lorres en condors.

Het ziekenhuis waar Ché’s dode lichaam aan de wereld werd getoond. Slapen in een oud telegraafkantoor. Een klein museum, Ché’s mausoleum, een hike naar een waterval; kortom veel afwisseling tijdens dit reisonderdeel.

Ruta del Che - Bolivia

Route

Dag 1     Santa Cruz - Samaipata

Dag 2     Samaipata

Dag 3     Ché Guevara route naar La Higuera

Dag 4     Ché Guevara route naar Villa Serrano

Dag 5     Ché Guevara route naar Sucre

 

Schilderingen van Ché Guevara - Bolivia

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Bolivia. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tips

  • Voeg een bezoek aan het Nationale Park Amboró toe aan deze bouwsteen
  • Blijf langer in La Higuera en wandel in de omgeving
  • Kort de reis juist in als u niet voldoende tijd heeft. De Ché Guevara route kan in twee dagen gedaan worden
  • Plan uw reis zo, dat u op een...

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Dit gebied is echter nog niet toeristisch ontwikkeld en er is weinig keuze qua hotels. De hotels in La Higuera en Villa Serrano zijn simpel. Zie tabje Hotels.

 

Vervoer

Het belangrijkste tijdens uw reis is goed vervoer. U heeft de beschikking over uw eigen privé-auto/busje met chauffeur, eventueel met gids. De chauffeur kent de leukste routes en de bezienswaardigheden. We zorgen ervoor dat het transport ter plaatse, de minibusjes of auto’s, goed zijn. Dat is geen vanzelfsprekendheid in Latijns-Amerika: bij ons staat dit reisonderdeel op nummer 1.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen groepje; of dat nu met één, twee, drie, vier, vijf of meer personen is. Er is geen maximum aantal personen.


De vluchten naar Bolivia

Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kijken we naar een vlucht met een veilige maatschappij en boeken we een vlucht met een korte overstap om de reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.