Wattle Hill, Pebble Point

Australië

Verblijf in een van de 6 knusse safaritenten gelegen in het bushland bij Wattle Hill. Lees een boek op uw privéterras en wie weet spot u wel een verlegen wallaby! Pebble Point wordt omgeven door maar liefst drie nationale parken, waardoor er genoeg wandelmogelijkheden zijn. In nog geen 10 minuten rijdt u naar de 12 Apostles, waar u een prachtige zonsopkomst of zonsondergang kunt bewonderen die u niet snel zult vergeten.

Locatie

De safaritenten zijn rustig gelegen en genesteld in het bushland achter kliffen en rotsformaties. De accommodatie wordt door maar liefst drie nationale parken omgeven. Pebble Point heeft een ideale locatie voor het zien van de zonsopkomst of de zonsondergang bij de 12 Apostles. In 10 minuten rijdt u namelijk naar de parkeerplaats bij deze bijzondere rotsformaties! Vanuit de safaritenten kunt u wandelen over de Great Ocean Road Walk, welke begint in het kustplaatsje Princetown.

Accommodatie

De 6 safaritenten worden omgeven door bushland. Vanaf uw privéterras heeft u een uitzicht over het bushland en kunt u genieten van de geluiden van de zee. De tenten hebben alle een kingsize bed, een zithoek en een eigen badkamer. Er is een volledig ingerichte gezamenlijke keuken waar u gebruik van kunt maken. Pebble Point beperkt de impact op het milieu door gebruik te maken van duurzame bouwmaterialen en regenwater. Elektrische dekens en kruiken zorgen voor warmte in de winter en ventilatoren en zeewind zorgen tijdens zomerdagen voor verkoeling.

Voorzieningen

Gratis parkeergelegenheid

BBQ faciliteiten

 

Er is geen zwembad of Wifi aanwezig.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën