Apollo Bay, Beeches by the Sea

Australië

De twee elegante villa’s van Beeches by the Sea bieden prefecte ontspanning na een indrukwekkende dag langs de Great Ocean Road. In 2 minuten wandelt u naar het strand, vanaf waar u de Great Ocean Walk kunt volgen.

Locatie

In 2 minuten wandelt u naar het strand van Apollo Bay. Op 10 minuten lopen van het hotel vindt u het centrum. Hier kunt u wat shoppen of lekker uit eten gaan. Bij Apollo Bay begint ook de Great Ocean Walk langs de ruige kustlijn van de Great Ocean Road.

Accommodatie

Op een steenworp afstand van het strand en de beukende golven liggen de 2 zelfvoorzienende villa’s van Beeches by the Sea. De villa’s hebben een stijlvol en elegant interieur wat helemaal past bij de omgeving. De villa’s worden omgeven door een groene en beschutte tuin, waar u heerlijk een boek kunt lezen of kunt genieten van een BBQ-diner. De villa’s hebben twee slaapkamers, waarvan eentje met een queenzise bed en een andere kamer met twee eenpersoonsbedden, een volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche, een woon- en eetgedeelte met televisie en een terras.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Gratis parkeergelegenheid

 

Er is geen zwembad aanwezig.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën