Kings Canyon, Kings Creek Station

Australië

In het Kings Creek Station krijgt u de echte outback ervaring! Aan de rand van de Gorge Gill Ranges overnacht u in simpele tenten midden in de outback met gedeeld sanitair. In een half uur rijdt u naar het startpunt van wandelingen door Kings Canyon. Geniet na een intense dag door de Red Centre van een BBQ of een maaltijd uit het café en bewonder de zonsondergang over de bergen en het bushland.

Locatie

Het Kings Creek Station is gelegen aan de rand van de Gorge Gill Ranges en ligt 440 kilometer van Alice Springs. Vanuit het station rijdt u in een half uur naar het beginpunt van de wandelingen door Kings Canyon.

Accommodatie

Midden in het bushland van Kings Creek Station staan permanente tenten waar u in overnacht. De tenten zijn simpel en beschikken over twee enkele bedden, licht, stopcontacten en airconditioning. Er zijn gedeelde douche- en toiletfaciliteiten. Ook is er een grote keuken waar u gebruik van kunt maken en een zwembad. In het winkeltje kunt u onder andere eten, drinken en souvenirs kopen. Voor kinderen onder de 10 jaar kan een swag (een luxere slaapzak met een matje) in de tent bijgeplaatst worden.

 

Wilt u een luxe kampeerervaring? Kies dan voor de luxe, afgelegen glamping tenten! De tenten zijn hoger gelegen waardoor u een prachtig panoramisch uitzicht heeft over de outback. De tenten hebben een kingsize bed of twee enkele bedden, een eigen buiten badkamer, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. Op het terras of balkon kunt u BBQ-en en genieten van het uitzicht.

Voorzieningen
  • Restaurant        
  • Zwembad          
  • Excursiemogelijkheden              
  • Airconditioning
  • Gratis parkeergelegenheid
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën