Kakadu National Park, Hawk Dreaming Wilderness Lodge

Australië

Ervaar het Kakadu National Park op een heel bijzondere manier! De Hawk Dreaming Wilderness Lodge is gelegen op heilig Aboriginal-land en wordt omgeven door bushland en water waar veel wildlife leeft. De lokale gidsen vertellen u graag over de prachtige omgeving en laten u de eeuwenoude rotstekeningen zien. De zonsondergang vanaf de rotsen en de sterrenhemel bij het kampvuur zult u niet snel vergeten!   

Locatie

Hawk Dreaming Wilderness Lodge is gelegen op een locatie nabij Cannon Hill, op ongeveer 3 kilometer van de Ubirr Rock. U verblijft op heilig Aboriginal-land. In de omgeving wonen ook nog Aboriginals. Op de zandstenen rotsen van Cannon Hill zijn belangrijke en eeuwenoude rotstekeningen te vinden. Wanneer u verblijft in de Hawk Dreaming Wilderness Lodge parkeert u de auto bij de Ubirr Border Store, vanuit waar de transfer vertrekt naar de lodge.   

Accommodatie

U verblijft in een eenvoudige glamping-tent midden in het bushland. Alle tenten hebben een terras, queensize bed of twee enkele bedden, fan en een ensuite badkamer met toilet en douche. Na een driegangenmenu in de eetzaal kunt u bij heldere nachten rond het kampvuur genieten van een prachtige sterrenhemel.

 

Hawk Dreaming Wilderness Lodge is open van mei tot eind september. Het verblijf is inclusief alle maaltijden, transfer van en naar de Ubirr Border Store en excursies. Er wordt geen alcohol verkocht in de lodge.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Excursiemogelijkheden                                              

 

Er is geen zwembad.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën