Sydney, Hotel Palisade

Australië

Stap terug in de tijd in het boutique hotel Palisade waar de geschiedenis nog steeds voelbaar is, maar met een moderne, industriële twist. Vroeger was het beneden liggende Public House de plek waar de arbeiders van de Sydney Harbour Bridge na werktijd een drankje kwamen drinken. Het pareltje van Hotel Palisade is toch wel Henry Deane, de hippe cocktaillounge met een panoramisch uitzicht over Sydney. U kunt hier ook een heerlijke lunch of diner nuttigen. Let op: alleen voor volwassenen.

Locatie

Het hotel ligt aan de westkant van de Sydney Harbour Bridge, in het historische Millers Point. Naast het hotel ligt Sydney’s park Barangaroo. Er zijn veel verschillende eetgelegenheden in de omgeving. U loopt in 15 minuten naar Circular Quay en het begin van het centrum. U kunt ook in 15 minuten helemaal langs de waterkant naar Darling Harbour lopen. 

Accommodatie

Verspreid over de middelste verdiepingen zijn er acht kamers. De maritieme muurschilderingen van Mallard, uniek met de hand geschilderd in elke kamer in nautische tinten, zijn een subtiele herinnering aan uw locatie aan de haven in Old Sydney Town. Er zijn vier deluxe kamers en vier standard kamers. Elke kamer heeft een eigen naam gekregen. Alle kamers zijn minstens voorzien van een eigen badkamer met haardroger en toiletartikelen, een televisie, een minibar, koffie- en theefaciliteiten, strijkvoorzieningen en een ventilator. Zowel van de deluxe kamers als de standard kamers zijn er kamers met uitzicht op de Harbour Bridge of de haven.

 

Kamertypes:

  • Standard Kamers: De standard kamers heten Surgeon White, Alice Muskett, Arndt Anderson en Adelaide Gallagher. Alle standard kamers hebben een queensize bed en zijn 14-17 m2 groot.
  • Deluxe kamers: De deluxe kamers heten Regi James, William Bennetts, Noel Banfield en George Power. Deze kamers hebben een queensize of kingsize bed. Ook hebben deze kamer een kitchenette en aparte zithoek. Deze kamers zijn van 28-33 m2 groot.
Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Bar met buitenterras    

 

Er is geen zwembad aanwezig.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën