Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Bezoek de Tiwi-eilanden, het thuis van de inheemse bevolking en rijk aan Aboriginal cultuur tijdens deze indrukwekkende dagtocht vanuit Darwin. De dag begint aan boord van een luxe catamaran die u in 2,5 uur van Darwin naar het eilandstadje Wurrimiyanga op Bathurst Island brengt. De lokale gids staat bij aankomst klaar om samen met u op verkenning te gaan.

 

Neem deel aan een traditionele rookceremonie en totemdans die u verwelkomt op het eiland. Stap in en uit de bus bij de kunstcentra van de Tiwi Islands, waar u het genoegen zult hebben om een kopje “billy tea” en damper, traditioneel brood, te delen met de dames en andere kunstenaars. Aanschouw de vaardigheden van de kunstenaars, wie weet ziet u iets moois om te kopen tegen eilandprijzen?
Na de lunch bezoekt u een unieke, oude katholieke kerk met bijzondere architectuur en het Tiwi Museum. Aan het einde van de dag vaart u terug naar Darwin.

 

Let op: draag tijdens deze dagtocht geen schaarse of afgeknipte kleding, dit is cultureel niet gepast op de Tiwi eilanden.

 

De excursie is samen met andere reizigers.
Inclusief: Engelssprekende Tiwi gids, retour bootovertocht tussen Darwin en Bathurst (Tiwi) Island, koffie/thee, rookceremonie, tour Wurrumiyanga en het Tiwi Museum.