Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Vergezel vandaag een traditionele Aboriginal-familie in hun thuisland Patji en leer meer over de oudste nog levende cultuur ter wereld. Patji ligt net buiten het Uluru-Kata Tjuta National Park ten zuiden van Uluru en is een unieke plek. U wordt opgehaald door uw Aboriginal gids bij uw hotel in het Ayers Rock Resort. Verken de buitengewone omgeving van Patji per 4x4 auto en stop onderweg om verhalen te horen zoals hoe Paddy Uluru vocht voor Aboriginal landrechten en over waar Uluru vandaag de dag is. De Aboriginal familie deelt graag hun persoonlijke verhaal met u tijdens deze culturele excursie. Vergezel hen naar een afgelegen schuilplaats om te horen hoe ze in deze woestijnomgeving overleefden voordat het toerisme in de regio op gang kwam. Ga verder naar een privé-zandduin om de grote uitgestrektheid van de woestijn te bekijken met uitzicht op Uluru en Kata Tjuta.

 

Deze excursie wordt uitgevoerd op dinsdag, donderdag en zondag. In de winter wordt deze excursie uitgevoerd in de middag en in de zomer vertrekt u vroeg in de ochtend. De excursie is geschikt voor 5 jaar en ouder.

De excursie is samen met andere reizigers.
Inclusief: Engelssprekende Aboriginal gids, entreegelden voor Aboriginal-land, water, koffie en thee, lunch of frisdrank met een hapje (afhankelijk van het tijdstip waarop u deze excursie maakt).