Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Kies voor een excursie van een volledige dag naar de paradijselijke Whitsundays eilanden! In Airlie Beach stapt u ’s morgens vroeg op de boot en maakt u een schilderachtige cruise langs de eilanden. De route gaat richting het grootste eiland van de Whitsundays, namelijk het Whitsunday Island. Onderweg geniet u van de frisse zeewind terwijl u begroeide eilandjes met verscholen baaien passeert.

 

Wanneer u arriveert bij Whitehaven Beach begrijpt u direct waarom deze plek het juweel van de Withsundays wordt genoemd. Het 7 kilometer lange strand is wereldberoemd met spierwit poederzand en turquoise water. U heeft de hele middag vrij te besteden om te luieren in het ondiepe water, te wandelen over het witte zand, te zwemmen of aan activiteiten mee te doen op het strand. Ga mee met de ervaren gids op een wandeling naar het uitkijkpunt Hill Inlet. Het 1,3 kilometer lange pad dat u volgt werd bewandeld door de originele bewoners van de Whitsundays, de Ngaro-bevolking. Vanaf de top heeft u een prachtig zicht over Whitehaven Beach. Voor lunch wordt de barbecue aangestoken en een heerlijke burger voor u bereid. U arriveert rond 18.15 uur weer in Airlie Beach.

 

Deze excursie wordt ook uitgevoerd vanuit Hamilton Island.

De excursie is samen met andere reizigers.
Inclusief: Cruise langs de eilanden, 6 uur bij Whitehaven beach, begeleide wandeling Hill Inlet, Wandeling naar Whitehaven Beach Lookout, Burger Barbecue op het strand, morning en afternoon tea met snacks, strandspellen en activiteiten.