Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Wie met weinig tijd veel wil zien van dit paradijselijke gebied kiest voor de snelle Ocean Raft boot waarbij adrenaline en plezier wordt gecombineerd met het verkennen van de mooiste plekken van de Whitsundays. De Ocean Raft boten zijn 12 meter lang en deels opblaasbaar. Ze zijn oorspronkelijk ontworpen als reddingsboot en kunnen tot 65 kilometer per uur snelheid halen. Hierdoor ziet u wat u tijdens andere excursies in drie dagen van de Whitsundays bekijkt, in één.

 

U bezoekt het wereldberoemde Whitehaven Beach en maakt een begeleide wandeling naar Hill Inlet, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over het witte poederzand en turquoise water. De Ocean Raft is door zijn formaat de enige tour die toegang heeft tot de Hill Inlet stranden bij Whitehaven, waar u weg van de drukte kunt genieten van dit oogverblindende strand en kristalheldere water. Daarna is het tijd om te snorkelen! Ocean Raft is de enige dagtour die twee verschillende snorkellocaties bezoekt.

 

De tour eindigt rond 15.30 uur in Airlie Beach. Let op: Eten en drinken is niet inbegrepen bij deze tour, maar kan wel optioneel worden gekocht op de boot.

De excursie is samen met andere reizigers.
Inclusief: Grote Speedboot tour naar Whitsundays, Whitehaven Beach, wandeling Hill Inlet Lookout, gebruik snorkelmateriaal. Lunch, drinken en snacks zijn optioneel.