Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Wilt u dolgraag het Great Barrier Reef ervaren maar vindt u zwemmen in het open water wat spannend? Kies dan voor een bezoek aan het Marine World Reef Ponton, een drijvend platform midden in het Great Barrier Reef. Vanaf Cairns vaart u in 1,5 uur naar het buitenste Great Barrier Reef waar de ponton gevestigd is. Marine World is geschikt voor iedereen. U kunt als beginner snorkelen in een beschutte lagune of mee gaan met een marine-bioloog op een begeleide snorkelsafari. Ook zijn er drijfvoorwerpen te leen zodat u extra lang in het water kunt blijven. Liever niet het water in? Op het bovendek kunt u heerlijk zonnebaden, maar op het onderste dek kunt u onderwater kijken door de glazen ramen. Ook is er een boot met glazen bodem die over het rif heen vaart. Er is een lunchbuffet inbegrepen met warme en koude gerechten en water, koffie en thee zijn de hele dag inbegrepen.

 

Wilt u graag duiken? U kunt zowel een introductieduik als gecertificeerde duiken bijboeken aan boord. Of extra bijzonder, boek een helikopter vlucht over het Great Barrier Reef!

 

Deze excursie wordt ook vanuit Palm Cove gedaan.


De excursie is samen met andere reizigers.
Inclusief: Retour boottocht van Cairns naar het Great Barrier Reef, 5 uur op het ponton, lunchbuffet, koffie, thee en water, gebruik van snorkel- en opblaa materialen, gebruik wetsuit, Engelssprekende gidsen en marine-biologen, glazen-bodem boottour, onderwater observatorium, vissenvoeding, douches.