Yarra Valley, Yarra Gables Motel

Australië

Kleinschalige accommodatie. Het is een motel, maar dat dekt de lading niet. Dit lieflijke huis met slechts vijf kamers is idyllisch. Er is een tuin rond het huis en er zijn ook nog drie huisjes.

Locatie

In de kleine stad Healesville in het hart van de wijnregio Yarra Valley ligt dit luxe motel. Er liggen restaurants, cafés en bars op loopafstand.

Accommodatie

Het Yarra Gables Motel heette vroeger Marna House. Marna House werd rond 1900 gebouwd en was oorspronkelijk een boerderij. In de afgelopen 115 jaar is het veranderd van een boerderij naar een pension, vervolgens naar een accommodatie voor ouderen, en nu is het een luxe motel. De huidige eigenaars Ralph en Helen ontvangen u hartelijk. Rondom de accommodatie ligt een tuin.

 

Nu zijn er vijf motelkamers en drie huizen. Elke kamer en elk huisje is anders. Sommige kamers hebben een queensize bed, andere twee tweepersoonskamers. Er is één kamer met een spabad en er zijn twee familiekamers. In de huisjes kunnen maximaal zes personen verblijven. De huisjes liggen een klein stukje lopen of twee minuten rijden vanaf de motelkamers.

De huizen hebben een keuken met broodrooster, waterkoker, magnetron en koelkast. Er is een eethoek en zithoek.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën