Port Fairy, Drift House

Australië

Luxe boutique hotel waarin geen enkele kamer hetzelfde is. Gevestigd in een historisch gebouw, maar moderne kamers.

Locatie

Drift House ligt aan de Moyne rivier, op circa vijf minuten lopen van East Beach. Er zijn restaurantjes op loopafstand.

Accommodatie

Dit is een adults-only hotel. Het is een kleinschalig boutique hotel waarin geen twee kamers gelijk zijn aan elkaar. De kamers zijn ondergebracht in een Victoriaans gebouw en een Edwardiaanse villa. Er zijn slechts zes kamers. Alle kamers hebben airco en verwarming. Er zijn badjassen en een föhn in de badkamer.

 

Omschrijving kamers:

  • Suite 1: deze kamer ligt op de gehele begane grond van ons originele Victoriaanse gebouw van blauwe hardsteen, met exclusief gebruik van de diepe veranda die de volledige breedte van het pand beslaat. In de badkamer zijn een bad en douche. Er staat een kingsize bed in de suite.
  • Suite 2: Het appartement beslaat de gehele eerste verdieping van het originele gebouw en heeft het exclusieve gebruik van het brede balkon met uitzicht op Gipps Street. Met een kingsize bed. Er is een badkamer met douche. Speciaal is de open haard.
  • Suite 3 de grootste kamer, Suite Three, is modern, licht en ruim en maakt optimaal gebruik van natuurlijke gerecyclede materialen. In de badkamer is een douche en een bad. Er staat een kingsize bed in de suite. Bij de kamer hoort een binnenplaats.
  • Suite 4: modern en een beetje industrieel ingericht, maar met veel groene tinten, waardoor het geheel een warme uitstraling krijgt. Groot raam. Badkamer met bad en douche. Opvallend is de grote televisie. Er staat ook in deze kamer een kingsize bed.
  • Suite 5: Deze suite maakt deel uit van het nieuwste deel van Drift House en beslaat de helft van de Edwardiaanse villa. Moderne inrichting en veel natuurlijk licht. De veranda aan de voorkant en de tuin zijn de kers op de taart. Er is een inloopdouche. U heeft de keuze uit een kingsize bed of twee aparte bedden. Een derde bed kan op de kamer erbij geplaatst worden.
  • Suite 6: heeft de uitstraling van een spa. Er is een kingsize bed (of twee aparte bedden) en een loungebank. Er is een inloopdouche en een groot bad. De open haard en de ommuurde binnenplaats maken de kamer helemaal af.
Voorzieningen
  • Wifi
  • Klein zwembad

 

Op sommige dagen is het mogelijk in de accommodatie te dineren.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën