Hotels in Mornington Peninsula

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Mornington Peninsula. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Mornington Peninsula? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Mornington Peninsula, Brooklands of Mornington

Leuke accommodatie, deels in een historisch gebouw en deels in motelstijl ingericht. Omgeven door weelderig groene tuinen en ideaal gelegen om het schiereiland Mornington te verkennen.

Mornington Peninsula, Flinders Hotel

Even in luxe ontsnappen aan het leven van alledag. Dat kan in het Flinders Hotel op het Mornington schiereiland. Stijlvol en modern hotel met goed restaurant.

Mornington Peninsula, Sorrento Hotel

Op het schiereiland Mornington ligt het mooie, historische dorp Sorrento met veel erfgoed. Hotel Sorrento staat trots op de kliftoppen en kijkt uit over het water van Port Philip Bay.

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!
Contact met Lisanne