Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels in Mornington Peninsula

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Mornington Peninsula. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Mornington Peninsula? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Mornington Peninsula, Brooklands of Mornington

Leuke accommodatie, deels in een historisch gebouw en deels in motelstijl ingericht. Omgeven door weelderig groene tuinen en ideaal gelegen om het schiereiland Mornington te verkennen.

Mornington Peninsula, Flinders Hotel

Even in luxe ontsnappen aan het leven van alledag. Dat kan in het Flinders Hotel op het Mornington schiereiland. Stijlvol en modern hotel met goed restaurant.

Mornington Peninsula, Sorrento Hotel

Op het schiereiland Mornington ligt het mooie, historische dorp Sorrento met veel erfgoed. Hotel Sorrento staat trots op de kliftoppen en kijkt uit over het water van Port Philip Bay.

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Down Under heeft mijn hart veroverd! Van gigantische bergen, spuitende geisers tot tropische stranden en een ontspannen sfeer maakt het een droom.