Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels in Lakes Entrance

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Lakes Entrance. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Lakes Entrance? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Lakes Entrance, Bellevue on the Lakes

Moderne, comfortabele accommodatie met uitzicht op het water en op loopafstand van het centrum. Wanneer u vertrekt, wenst u dat u nog een dag had om te blijven om te genieten!

Lakes Entrance, Coastal Waters Motor Inn

De Coastal Waters Motor Inn ligt aan de Esplanade met uitzicht op de waterkant van Cunninghame Arm in Lakes Entrance, compleet met een tropische tuin, barbecuefaciliteiten en een met...

Lakes Entrance, Jetty Road Retreat

Verscholen bungalows met uitzicht op de meren. Bij de steiger liggen kano’s die u gratis kunt gebruiken. U bent hier zelfvoorzienend; er is een goed uitgeruste keuken in uw huisje. Maar...

Lakes Entrance, The Riversleigh

Charmante villa met fotogenieke details in de architectuur, waar nu een boutique accommodatie is gevestigd. In het gezellige dorp Bairnsdale met veel restaurantjes.

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Down Under heeft mijn hart veroverd! Van gigantische bergen, spuitende geisers tot tropische stranden en een ontspannen sfeer maakt het een droom.