Hotels in Lakes Entrance

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Lakes Entrance. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Lakes Entrance? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Lakes Entrance, Bellevue on the Lakes

Moderne, comfortabele accommodatie met uitzicht op het water en op loopafstand van het centrum. Wanneer u vertrekt, wenst u dat u nog een dag had om te blijven om te genieten!

Lakes Entrance, Coastal Waters Motor Inn

De Coastal Waters Motor Inn ligt aan de Esplanade met uitzicht op de waterkant van Cunninghame Arm in Lakes Entrance, compleet met een tropische tuin, barbecuefaciliteiten en een met...

Lakes Entrance, Jetty Road Retreat

Verscholen bungalows met uitzicht op de meren. Bij de steiger liggen kano’s die u gratis kunt gebruiken. U bent hier zelfvoorzienend; er is een goed uitgeruste keuken in uw huisje. Maar...

Lakes Entrance, The Riversleigh

Charmante villa met fotogenieke details in de architectuur, waar nu een boutique accommodatie is gevestigd. In het gezellige dorp Bairnsdale met veel restaurantjes.

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!
Contact met Lisanne