Hotels in Jervis Bay

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Jervis Bay. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Jervis Bay? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Jervis Bay, Huskisson Hotel

Vlucht even weg uit het leven van alle dag en boek een overnachting in Jervis Bay, in het Huskisson Hotel. Een kleinschalig hotels met modern en stijlvol ingerichte suites.

Jervis Bay, Jervis Bay Motel

Ontdek de parelwitte stranden van Jervis Bay en de prachtige natuur vanuit het Jervis Bay Motel. Begin de dag met een verfrissende duik in het zwembad. 

Jervis Bay, Paperbark Camp

Paperbark Camp combineert eersteklas tentaccommodaties met heerlijk eten en gastvrijheid. Het is een rustig toevluchtsoord in de bush in het prachtige Jervis Bay. Dit is kamperen voor...

Jervis Bay, The Cove

Leuke bungalows aan het strand in Jervis Bay, nabij Booderee National Park. De hutten hebben één, twee of drie slaapkamers en een groot terras.

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!
Contact met Lisanne