Hotels in Uluru

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Uluru. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Uluru? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Uluru, Longitude 131

Wakker worden met uitzicht op Uluru vanuit bed, wie wilt dat niet? Ervaar op en top luxe tijdens uw all inclusive verblijf in het Longitude 131. 

Uluru (Yulara), The Lost Camel

The Lost Camel is een stijlvol hotel in het centrum van Yulara waar een stedelijke sfeer wordt gecombineerd met de traditionele cultuur. 

Uluru (Yulara), Sails in the Desert

Een prachtig hotel in het hart van Australië! Luxe en comfort worden gecombineerd met traditionele cultuur in het Sails in the Desert hotel. 

Uluru (Yulara), Desert Gardens

Tussen de tuinen met eucalyptusbomen en inheemse planten liggen de comfortabele en luxe kamers van het Desert Gardens hotel. Het hotel is gelegen op loopafstand van het centrum van...

Uluru (Yulara), Outback Pioneer Hotel

Prima hotel met buitenzwembad in het centrum van Yulara. Een goede uitvalbasis voor het verkennen van de bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Uluru en Kata Tjuta. 

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!
Contact met Lisanne