Outback, The Ghan

Australië

De treinreis van The Ghan, van het tropische Top End via de outback naar de zuidelijke stad Adelaide is een ‘’once in a lifetime experience’’. In vier dagen rijdt u langs verschillende natuurgebieden, steden en over bruggen en door bossen. U overnacht aan boord van The Ghan in uw eigen cabine.

Locatie

The Ghan begint in Darwin en eindigt in Adelaide of vice versa.   

Accommodatie

The Ghan heeft verschillende service niveaus. Wij zullen de Gold Service en een Twin Cabin voor u boeken. Deze cabine heeft twee bedden: een onder- en een bovenbed. U heeft uw eigen badkamer met douche en toilet. Overdag is het onderbed geschikt als zitplaats. Reist u alleen? Dan kunnen wij ook een Single Cabin voor u reserveren: een compacte kamer met bed en gedeelde sanitaire voorzieningen. Alle maaltijden en dranken zijn inbegrepen.

 

U kunt ook kiezen voor een upgrade naar de ruime suites van de Platinum Service. Naast een ruime suite met twijfelaar of twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer heeft u ook toegang tot een exclusieve lounge en is vervoer van en naar uw hotel in Darwin en Adelaide inclusief.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Excursiemogelijkheden              

 

Er is geen zwembad aan boord van The Ghan.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën