Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels in Outback

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Outback. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Outback? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Outback, Tent

Heel avontuurlijk, u overnacht in een tent midden in de Australische outback! Na een avond rond het kampvuur kruipt u in uw eigen tent. De tenten zijn voorzien van goede bedden met...

Outback, The Ghan

De treinreis van The Ghan, van het tropische Top End via de outback naar de zuidelijke stad Adelaide is een ‘’once in a lifetime experience’’. 

Outback, Swag

Wat een bijzondere ervaring, overnachten onder de sterrenhemel van de Australische outback. Kruip in uw swag, een grote slaapzak met een matje erin, en ervaar de outback op zijn best. 

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Down Under heeft mijn hart veroverd! Van gigantische bergen, spuitende geisers tot tropische stranden en een ontspannen sfeer maakt het een droom.