Hotels in Townsville

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Townsville. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Townsville? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Townsville, City Oasis Inn

Het City Oasis Inn is een prima middenklasse accommodatie met een ideale ligging in Townsville, op enkele minuten lopen naar het gezellige stadscentrum. 

Townsville, Clarion Townville

Het Clarion Hotel in Townsville heeft een ideale ligging in het gezellige centrum. De moderne inrichting zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt. 

Townsville, Grand Chancellor

Het 4-sterren Hotel Grand Chancellor Townsville, gelegen in het hart van de Townsville, staat lokaal bekend als de 'Sugar Shaker', vanwege zijn ongebruikelijke vorm.

Townsville, Mercure Townsville

Het Mercure Townsville is een hotel in resortstijl, dicht bij de stad. Het hotel ligt aan het meer, te midden van 4,5 hectare tropische tuinen. Eyecatcher is het grote zwembad, dat...

Townsville, The Ville Resort

Het grote en retro-moderne The Ville Resort is een ideale accommodatie voor wie kwaliteit in een levendig verblijf zoekt. Pal aan het water met uitzicht op Magnetic Island.

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Down Under heeft mijn hart veroverd! Van gigantische bergen, spuitende geisers tot tropische stranden en een ontspannen sfeer maakt het een droom.