Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels in Sydney

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Sydney. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Sydney? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Sydney, A by Adina Sydney

A by Adina Sydney biedt studio’s en  appartementen met twee slaapkamers, allemaal met een geweldig uitzicht op de stad door de ramen die van de vloer tot het plafond lopen.

Sydney, Nesuto Woolloomooloo Apartment Hotel

Deze fijne appartementen in de historische wijk Woolloomooloo zullen als een thuis voelen. Gevestigd in een prachtig monumentaal pand, tussen andere traditionele Sydney-huizen.

Sydney, Old Clare Hotel

The Old Clare is een uniek designerhotel gelegen in de centrale, historische wijk Chippendale in Sydney. 

Sydney, The Ultimo

Gevestigd in een monumentaal pand uit 1911, bevindt zich nu het eerste astrologie hotel ter wereld. The Ultimo is werkelijk een one-of-a-kind boutique hotel middenin het levendige China...

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Down Under heeft mijn hart veroverd! Van gigantische bergen, spuitende geisers tot tropische stranden en een ontspannen sfeer maakt het een droom.