Hotels in Sydney

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Sydney. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Sydney? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Sydney, Best Western Haven Glebe

Ondanks dat het Best Western Haven Glebe onderdeel is van de Best Western keten, mag het zich zeker een boutique-hotel noemen. 

Sydney, Hotel Palisade

Stap terug in de tijd in het boutique hotel Palisade waar de geschiedenis nog steeds voelbaar is, maar met een moderne, industriële twist. 

Sydney, Nesuto Woolloomooloo Apartment Hotel

Deze fijne appartementen in de historische wijk Woolloomooloo zullen als een thuis voelen. Gevestigd in een prachtig monumentaal pand, tussen andere traditionele Sydney-huizen.

Sydney, Old Clare Hotel

The Old Clare is een uniek designerhotel gelegen in de centrale, historische wijk Chippendale in Sydney. 

Sydney, The Ultimo

Gevestigd in een monumentaal pand uit 1911, bevindt zich nu het eerste astrologie hotel ter wereld. The Ultimo is werkelijk een one-of-a-kind boutique hotel middenin het levendige China...

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!