Hotels in Cairns

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Cairns. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Cairns? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Cairns, Doubletree by Hilton Cairns

Het Doubletree by Hilton is een uitstekend hotel in het centrum van Cairns. De moderne inrichting wordt afgewisseld met kleurrijke bloemen en planten in en om het hotel. 

Cairns, Mantra Esplanade

Mantra Esplanade Cairns ligt aan het water en is de perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf in het tropische Cairns. De accommodatie met ruime kamers en appartementen grenst direct aan...

Cairns, Pacific Hotel

Het Pacific heeft alles wat u zoekt in een accommodatie in Cairns. De perfecte ligging tussen de Reef Fleet Terminal, het centrum en de Esplanade Lagoon. 

Cairns, Riley a Crystalbrook Collection

Ervaar 5-sterren luxe in het chique maar toch duurzame Riley in Cairns. De opvallende glazen toren ligt aan het begin van de Esplanade met prachtig uitzicht over zee. 

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!
Contact met Lisanne