Hotels in Airlie Beach

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Airlie Beach. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Airlie Beach? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Airlie Beach, Colonial Palms Motor Inn

Nette lichte kamers, tropische tuinen, twee zwembaden en uitzicht over de haven, dat krijgt u bij een verblijf in het Colonial Palms Motor Inn tegen een betaalbare prijs. Het hotel ligt...

Airlie Beach, Coral Sea Resort

Op een spectaculaire locatie in Airlie Beach, direct aan het water met uitzicht over de blauwe zee, vind u het Coral Sea Resort. Dit frisse hotel is een populaire keuze in Airlie Beach.

Airlie Beach, Freedom Shores

Freedom Shores is een boutique resort aan een prachtig privé-strand, omgeven door tropische bossen. Deze verborgen vallei is een waar paradijsje waar u helemaal tot rust komt. 

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Down Under heeft mijn hart veroverd! Van gigantische bergen, spuitende geisers tot tropische stranden en een ontspannen sfeer maakt het een droom.