Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Geniet van een dag snorkelen bij de koraalriffen rondom het prachtige Magnetic Island, met meer dan 300 dagen per jaar zon het zonnigste eiland van Australië! Meer dan de helft van dit paradijselijke, heuvelachtige eiland is uitgeroepen tot nationaal park met prachtige wandelroutes. Ook vormt het eiland een thuis voor een grote populatie koala’s en wallaby’s, maar Magnetic Island is vooral een plek om te genieten van zon, zee en stranden en een prachtige kleurrijke onderwaterwereld.

 

U stapt in ochtend op de veerboot naar Magnetic Island. Bij aankomst op Magnetic Island gaat u aan boord gaat van de Aquascene boot. U bezoekt verborgen baaien en stranden die alleen per boot bereikbaar zijn, snorkelt in het ongerepte water en ontdekt de kleurrijke riffen die bewoond wordt door prachtig koraal en zeeleven. Er wordt een lichte lunch geserveerd aan boord. Rond 14.30 uur komt u terug in Nelly Bay op Magnetic Island en heeft u de rest van de dag vrij te besteden op het eiland. Blijft u in de buurt van Nelly Bay of pakt u misschien de bus naar andere delen van het eiland? De keuze is aan u. De veerboten gaan tot laat op de avond terug naar Townsville.

De excursie is samen met andere reizigers, de middag is op privé basis
Inclusief: Bootticket retour, halve dag vaar- en snorkeltour langs de kust van Magnetic Island, lichte lunch, snorkelmateriaal, opblaasmaterialen, sups, Engelssprekende gids en marina park toeslagen.