Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Vandaag gaat u op avontuur naar het grootste zandeiland ter wereld en één van de hoogtepunten van uw Australië-reis! Fraser Island is 122 kilometer lang, maximaal 25 kilometer breed en staat met recht op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is een unieke plek waar het mooiste van de natuur elkaar afwisselt: witte zandstanden, dichte bossen, kraakheldere zoetwatermeren, stromende beekjes door tropisch regenwoud, hoge duinen en bijzondere rotsformaties. De Aboriginals noemden deze plek niet voor niets K’Gari, wat “paradijs” betekent.

U wordt opgehaald bij uw accommodatie, steekt met de veerboot over en vervolgens rijdt uw hoge 4x4 bus dwars over het brede zandstrand en onverharde wegen van het ene hoogtepunt naar het andere. U gaat zwemmen in het heldere, blauwe water van Lake McKenzie en wandelen langs de oevers van de Wanggoolba Creek, die geruisloos door het regenwoud stroomt. Bewonder de hoge, majestueuze satijnbomen van Pile Valley en stop om te zwemmen in het koele, frisse water van Eli Creek. Natuurlijk maakt u een stop bij het wrak van de S.S. Maheno en het gekleurde zand van de Pinnacles. Misschien spot u zelfs een wilde dingo! U wordt aan het einde van de dag teruggebracht naar Hervey Bay. Een lunchbuffet is inbegrepen.

De excursie is samen met andere reizigers.
Inclusief: Pick-up van hotel, ferryovertocht, volledige dag 4x4 adventure busvervoer met Engelssprekende gids, lunch, alle entreegelden.