Vuurland, Ushuaia, Alto Andino

Argentinië

Prik door de buitenkant van het hotel heen en geniet in de comfortabele kamers van het Alto Andino hotel in het centrum van Ushuaia. 

Locatie

Naar de winkelstraat is het twee “blokken” lopen. De indeling van de straten in Ushuaia is net zoals in de Verenigde Staten. Er zijn blokken van straten die van noord naar zuid lopen en blokken van straten die van oost naar west lopen. U loopt dus binnen een paar minuten naar winkels en restaurants. Houd er wel rekening mee dat de straten steil omhoog lopen. Naar beneden gaat makkelijker dan weer terug naar het hotel, maar er zijn ook trappen. U dient echter wel goed ter been te zijn. De locatie van dit hotel is prima. Net buiten de grote drukte en het lawaai, maar dicht bij alles wat u nodig heeft. Naar de haven waar de passagiersboten vertrekken en naar de interessante musea kunt u ook lopen.

Accommodatie

Aan de buitenkant ziet het hotel er niet aantrekkelijk uit. Het is een saai gebouw. Maar binnen is het warm en comfortabel ingericht. De gebruikte kleuren zijn rood, zwart en grijs. In de lobby is een zitruimte. Het hotel is kleinschalig en telt slechts veertien kamers. De kamers zijn ingericht in dezelfde tinten als de openbare ruimtes en zien er leuk uit. Overal is een televisie, een waterkoker, een kluisje en een minibar. Ook is ereen verwarming en dat kan prettig zijn in dit klimaat. In de badkamer is een badkuip met een douche erboven. Er ligt een föhn. In de kamer staat één makkelijke fauteuil.

Voorzieningen
  • Ontbijtrestaurant
  • Thee in de middag
  • Wifi
  • Businesscenter
  • Wasservice
  • Lift
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën