Hotels in Uruguay

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Uruguay. Als u uw reis door Argentinië combineert met Uruguay kunt u deze hotels toevoegen. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Uruguay? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Uruguay, Carmelo, Narbona Wine Lodge

Prachtige boutique accommodatie met slechts vijf kamers op een wijnlandgoed. Een proeverij van wijn en kaas is inbegrepen evenals een tour door de wijnmakerij! Er zijn ontzettend veel...

Uruguay, Colonia del Sacramento, Hotel La Misión

De kamers ademen de sfeer van historie uit, maar zijn van moderne gemakken voorzien en de ligging is ideaal: aan de gezellige hoofdstraat in het oude centrum van Colonia del Sacramento.

Uruguay, Mal Abrigo, Estancia Finca Piedra

Unieke eco-boerderij, waar je kunt slapen, maar waar bovendien tal van activiteiten zijn. Verken de omgeving te paard of maak een ontspannende wandeling door de wijngaarden. Je...

Uruguay, Montevideo, Own Montevideo

Verfrissend concept: u verblijft in uw “own” hotel, in uw “own room”. Het hotel is modern en ligt in een bruisende wijk met veel restaurants en winkels.

Uruguay, Punta del Este, L'Auberge Hotel

Verbluffend mooi gebouw met een stenen toren en met kamers in gebouwen als vakwerkhuizen. Het hotel is kleinschalig, met slechts tien kamers. Iedere kamer is anders.

Argentinie-Viedma-gletsjer-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns Amerika dan ook als thuiskomen.
Contact met Judith
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara
Tamara
Van gletsjers tot watervallen, wijngebieden, gekleurde rotsen en wildlife: er zijn zoveel plekken in Argentinië die ik u graag wil laten zien
Contact met Tamara