Uruguay, Colonia del Sacramento, Hotel La Misión

Uruguay

De kamers ademen de sfeer van historie uit, maar zijn van moderne gemakken voorzien en de ligging is ideaal: aan de gezellige hoofdstraat in het oude centrum van Colonia del Sacramento.

Locatie

In de hoofdstraat van het oude centrum van Colonia del Sacramento. Het geheel ademt historie uit. Het centrum is gezellig en levendig met veel terrassen en restaurants. Ook kleine winkels zijn er voldoende in de omgeving. Het bekendste en meest fotogenieke straatje in de omgeving is Calle de los Suspiros, dat ligt slechts op 100 meter lopen van het hotel.

Accommodatie

De kamers zijn gevestigd in een geheel gerenoveerd huis uit de 18e eeuw. De oude stenen muren zijn nog bewaard gebleven en werp ook een blik op de oude bron die nog op de binnenplaats te vinden is. Vanaf de ingang komt u in een binnentuin die rijkelijk is gedecoreerd met planten. De oude Spaanse stijl is bewaard gebleven. Er zijn slechts twaalf kamers. De kamers ogen oud met stenen muren, maar zijn van alle gemakken voorzien. In elke kamer is airconditioning (die ook als verwarming kan dienen), televisie en een koelkast. Er zijn tweepersoonskamers en driepersoonskamers. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer.

Voorzieningen
  • Ontbijtrestaurant
  • Wifi
  • Roomservice
  • Wasservice
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën