Cafayate, Viñas del Cafayate Wine Resort

Argentinië

Sfeervol en rustig gelegen wijnlandgoed. Als u de tuin met de geurende lavendelstruiken in loopt, op weg naar het zwembad voelt u zich direct thuis.

Locatie

Op ongeveer drie kilometer buiten Cafayate. Er is een restaurant in het hotel. Andere restaurants, maar ook winkels, musea en banken zijn per auto te bereiken. Het beste verblijft u hier met een huurauto. De omgeving is schitterend. Bergen met enkele struiken als begroeiing beginnen niet ver vanaf de accommodatie op te rijzen. Naast het hotel zijn velden met druivenstruiken.

Accommodatie

Typische stijl van een wijnlandgoed. Een statige entree brengt u bij de receptie. Er is een gezellige lounge en de kamers liggen verdeeld over twee vleugels en één bijgebouw. Het geheel ligt in een goed onderhouden tuin. Twaalf kamers liggen in de vleugels. Alle beschikken over twee stoelen op het terras op de (gemeenschappelijke) veranda. De kamers zijn ruim. Er is een grote badkamer met douche en een apart deel waar de wasbak is. Er is een inloopgarderobe. Alle kamers hebben verwarming, een minibar, airconditioning, een haardroger en een kluisje. In het bijgebouw zijn twee etages. Vijf kamers zijn op de begane grond en hebben een terras. De vijf kamers op de eerste verdieping hebben een balkon.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Zwembad met ligstoelen en parasols
  • Wifi
  • Roomservice
  • Wasservice
  • Parkeergelegenheid
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën