Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels in Bariloche

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Bariloche. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Argentinië. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Bariloche? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bariloche, Llao Llao Hotel

Een onvergetelijk verblijf, belooft het hotel en dat wordt waargemaakt! Een luxe vijf sterren hotel op een schitterende plek.

Bariloche, Las Marianas

Simpel hotel, maar in leuke stijl gebouwd en op loopafstand van de autovrije winkelstraat van Bariloche.

San Martín de los Andes, Antiguos

Met een boekje bij de open haard in de lounge van hotel Antiguos kunt u nadenken of u gaat wandelen, een fiets huren of een restaurant zoekt aan de oever van het meer.

Villa La Angostura, El Faro Patagonia

Kajakken, raften, mountainbiken en wandelen kan in de omgeving. Daarna is het goed toeven in de luxe kamers van dit boutiquehotel met uitzicht over het Nahuel Huapi meer.

Villa La Angostura, Hostería Naranjo en Flor

Het uitzicht vanaf het zonneterras over meren, bossen en bergen is magnifiek. Wordt het kouder, zoek dan een gemakkelijke fauteuil bij de open haard. De kamers zijn eenvoudig, maar het...

Chili-Torres-del-Paine-Judith
Judith Post
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Ik neem u graag mee naar de vele mooie plekken!
Contact met Judith