terug naar het overzicht

Camperreis West-Canada en Amerikaanse Rockies

Vanuit Calgary rijdt u met uw camper zuidwaarts. U steekt de grens met de VS over en bezoekt hoogtepunten als Yellowstone en Grand Teton. Hier ziet u bossen en meren, maar ook bizar gekleurde warmwaterbronnen en spuitende geisers. Maar er is ook veel wild te spotten! Bij het Craters of the Moon National Park waant u zich werkelijk in een desolaat maanlandschap. Via een onbekend noordelijk deel terug naar Canada voor hoogtepunten als Wells Gray, Jasper en Banff.

Wat maakt deze reis bijzonder
Niet zoeken, campings geboekt
Inclusief camperhuur
Hoogtepunten en onbekende parken
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Prijsindicatie vanaf € 3250,- per persoon
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

Reis van dag tot dag: West-Canada en Amerikaanse Rockies

Canada

Dag 1    Aankomst Calgary

Dag 2    Waterton Lakes National Park, camper ophalen

Dag 3    Waterton Lakes National Park

 

Verenigde Staten

Dag 4    Glacier National Park

Dag 5    Glacier National Park

Dag 6    Deer Lodge

Dag 7    Yellowstone National Park

Dag 8    Yellowstone National Park

Dag 9    Grand Teton National Park

Dag 10  Craters of the Moon National Park

Dag 11  Missoula

Dag 12  Newport

 

Canada

Dag 13  Nelson

Dag 14  Revelstoke

Dag 15  Wells Gray Provincial Park

Dag 16  Wells Gray Provincial Park

Dag 17  Jasper National Park

Dag 18  Jasper National Park

Dag 19  Banff National Park

Dag 20  Banff National Park

Dag 21  Vertrek Calgary, camper inleveren

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Calgary

Start van uw reis door West-Canada

Canada-Waterton-National-Park-1

Bij aankomst neemt u een taxi naar uw hotel in Calgary. Dit is eén van de grootste steden van Canada en ligt dicht bij de Rockies. Ga omhoog in de Calgary Tower. Op net geen 200 meter hoogte kunt u de skyline van Calgary bekijken, maar heeft u ook weids uitzicht over de rest van de stad en de witte bergtoppen in de verte. Heeft u meer tijd om Calgary te bezoeken? Ga dan net buiten de stad naar het Olympic Park, het centrale punt van de Olympische Spelen van 1988. In de zomer kunt u hier mountainbiken, ziplinen en bobslee rijden.

Liever meer historie? Ga dan naar het Heritage Park Historical Village ten zuiden van Calgary. Hier vindt u een levendig historisch dorp waar u een goede indruk krijgt van het dagelijks leven in Canada rond 1900.

 

Overnachting in Calgary.

Foodtour
Calgary

Foodtour

Ga vandaag een uitgebreide foodtour maken door de leukste wijk van Calgary. U start bij het meetingpoint waar...

Dag 2 Calgary - Waterton Lakes National Park

Ca. 260 km / 3,5 uur

U haalt uw camper op bij de camperverhuurder. Boodschappen inslaan en op pad. In 3,5 uur rijdt u vanuit Calgary naar Waterton Lakes National Park. Een mooie route langs de hoge bergen van de Rockies en de valleien met vele wateren.

 

Afwisselende natuur van uitgestrekte prairies tot de uitlopers van de Rocky Mountains zijn kenmerkend voor Waterton Lakes. Naast hoge bergen en helderblauwe meren zijn in dit nationale park ook vlakke valleien met grazende bizons te vinden. De veelzijdigheid en de drie meren van Waterton Lakes zijn de elementen die dit park op de kaart zetten.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 3 Waterton Lakes National Park

Meteen al overweldigende natuur in het eerste nationale park

De drie meren, de Upper, Middle en Lower Waterton Lake zijn de publiekstrekker van dit park. Doordat het park geïsoleerd ligt kan de natuur volledig zijn gang gaan. Wandelingen langs de Red Rock Canyon en de Bison Paddock zijn aanraders.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 4 Waterton Lakes National Park - Glacier National Park

Ca. 100 km / 1,5 uur

Verenigde-Staten-Rockies-Glacier-NP-boot Verenigde-Staten-Rockies-Glacier-NP-meer

De afstand die u vandaag aflegt is kort, maar u rijdt door de parken waar veel mooie stops te maken zijn. U steekt de landgrens over, verlaat Canada en reist verder door de Verenigde Staten.

 

De belangrijkste plaats bij Glacier is Browning. Browning zelf als plaats biedt niet veel bijzonders aan de toerist. Maar het is een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan het Glacier National Park. Dit ruige natuurgebied staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Er zijn bergen, valleien, meren, duizenden kilometers bos en gletsjers. Berggeiten staan op steile hellingen, de staart van een bever ziet u nog net wegschieten in het water, elanden steken ineens de weg over. Rijd over de Going tot he Sun road, als deze niet afgesloten is vanwege sneeuw. Er rijden gratis shuttlebussen in het park, die op maar liefst zeventien plekken stoppen. Wandelingen zijn er in overvloed. Van korte, eenvoudige tot lange, uitdagende trails.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 5 Glacier National Park

Spectaculaire routes, meren en watervallen

Zeer de moeite waard zijn St. Mary Lake en Lake McDonald. Op het Two Medicine Lake worden boottochten georganiseerd, waarbij gidsen vertellen over de Blackfeet-indianen, die hier leven. Watervallen die niet mogen ontbreken op uw planning voor vandaag zijn de Weeping Wall en de Bird Woman Waterfall. Een paardrijtocht onder begeleiding van een gids is een goede optie om te genieten van de buitenlucht en het park nog beter te beleven.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Kanoën
Glacier National Park

Kanoën

Als een rustig kanotochtje over de rivier iets voor u is, huurt u dan een opblaasbare kano. De schilderachtige...

Dag 6 Glacier National Park - Deer Lodge

Ca. 370 km / 5 uur

Een lange, maar zeer indrukwekkende rit dwars door de ongerepte natuur. U rijdt door het zogenaamde Big Sky Country. Volg de Seeley Swan scenic drive. Deze zeer schilderachtige route is maar liefst 145 kilometer lang. U rijdt over de Highway 83 door de Swan Valley van het Swan Lake naar Seely Lake. Rond Deer Lodge krijgt u een echt wildwest gevoel, alsof u een cowboy bent. Er zijn uitgestrekte open vlaktes met grote kuddes vee. Musea en historische verzamelingen vindt u in ieder stadje hier. U bent zo'n 5 uur aan het rijden.

 

Deer Lodge in Montana is kleine plaats tussen Helena en Missoula. Maar het is wel een fotogeniek dorp met enkele historische panden die in oude stijl zijn gerestaureerd. Er hangt een typisch Wildwest-sfeertje. Er is een oude ranch die uitgeroepen is tot National Historic Site en er zijn enkele musea. De interessantste zijn de oude gevangenis en het Montana Auto Museum met klassieke auto’s. Trakteer uzelf op een biertje in de lokale Elk Ridge brouwerij.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 7 Deer Lodge - Yellowstone National Park

Ca. 300 km / 4 uur

Verenigde-Staten-Rockies-Yellowstone-bizon Verenigde-Staten-Rockies-Yellowstone-warmwaterpoel Verenigde-Staten-Rockies-Yellowstone-eekhoorn_1_548611

Yellowstone is uniek in de wereld. Wat een geologisch wonder! Er zijn warmwaterbronnen met gele, oranje en blauwe kleuren. Soms ruikt u de zwavel al van veraf. Geisers spuiten op gezette tijden hoge waterfonteinen uit. Poeltjes gevuld met kokende modder pruttelen. Enorme rookwolken stijgen op uit fumaroles, oftewel stoomgaten. Er leven meer dan 200 soorten zoogdieren in Yellowstone National Park, plus meer dan 300 soorten vogels en dan ook nog eens vissen, reptielen en amfibieën. De grootste kudde wapitiherten (ook “elk” genoemd) ter wereld leeft in Yellowstone National Park. Iedereen wil ze natuurlijk zien, maar lastiger om te spotten zijn een zwarte beer, een wolf of een grizzlybeer. Yellowstone National Park bevat de helft van de geisers op aarde. Er is zoveel te zien en Yellowstone is ongeveer even groot als een kwart van Nederland, dus trek de tijd uit voor dit bijzondere nationale park.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 8 Yellowstone National Park

Spuitende geisers en kokende modder

In het oosten van Yellowstone National Park liggen de meeste geisers. Dit is het Upper Geyser Basin. De beroemde Old Faithful-geiser mag u niet overslaan. Elk anderhalf uur barst hij uit, de tijden worden aangekondigd. Net gemist hoe het water tientallen meters omhoog spuit? Loop dan naar de Anemone of Plume-geiser die veel vaker borrelen en water omhoog spuiten. U blijft om u heen kijken, overal gebeurt wat. De heldere kleuren van de Heart Spring bron lijken bijna onecht, de Doublet Pool is saffierblauw. Maar nog fotogenieker zijn de warmwaterbronnen met de namen Beauty Pool, de Chromatic Pool, de Opalescent Pool en de Sapphire Pool. Eveneens in het oostelijk deel ligt de Grand Canyon van Yellowstone, vlakbij de plaats Canyon Village. De mooiste routes om hier te rijden zijn de North Rim Drive en de South Rim Drive. Beide zijn vrij kort. Maar er is genoeg te zien zoals rode rotsen, watervallen, uitkijkpunten en natuurlijk de canyon. Er zijn wandelingen van diverse lengtes uitgezet.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Circle of Fire bustour
Yellowstone National Park

Circle of Fire bustour

Het is gemakkelijk om een week lang door Yellowstone te toeren en alsnog niet alles te zien! Ongeveer 70% van...

Dag 9 Yellowstone National Park - Grand Teton National Park

Ca. 50 km / 1 uur

Net ten zuiden van Yellowstone ligt een ander natuurwonder: Grand Teton National Park. U rijdt over de Rockefeller Memorial Parkway naar de ingang. De afstand is 50 kilometer en het is een uurtje rijden.

 

Meren, gletsjers, bossen, vergezichten over een vallei met een rivier en bergen met scherpe pieken en besneeuwde toppen dat zijn de kenmerken van het Grand Teton National Park. Door het Jackson Hole dal kronkelt de Snake-rivier. Rijdt over de Teton Park Road of over de Jackson Hole Highway (zeker geen snelweg, maar een schitterende route dwars door het park!) voor de meest spectaculaire uitzichtpunten en hikes. Stop zeker bij de Snake River Overlook en de parkeerplaats bij Oxbow Bend. Hier schiet u de beste plaatjes van de Grand Teton bergen. De leukste plaats bij Grand Teton is Colter Bay.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 10 Grand Teton National Park - Craters of the Moon National

Ca. 325 km / 4 uur

Verenigde-Staten-maanlandschap-van-Craters-of-the-Moon

Sta vroeg op om de allermooiste foto’s te maken. Rijd naar Mormon Row voor het plaatje met twee oude schuren uit 1880 met op de achtergrond de besneeuwde bergtoppen van de Teton keten. Kies nog een wandeling uit in de omgeving van het Jenny Lake. En let goed op tijdens het lopen en rijden: herten, bizons, elanden, bevers, otters en vogels kunt u onderweg tegenkomen.

 

Vervolgens rijdt u vanuit Grand Teton National Park naar Craters of the Moon National Monument.

 

Wat voelt u zich nietig in het desolate, uitgestrekte landschap van het natuurgebied Craters of the Moon. Zwarte lavavelden, kraters van uitgedoofde vulkanen en hier en daar een spriet van een plantje dat zijn weg baant door de harde ondergrond. Er zijn grotten die door gestolde lava zijn ontstaan. Neem een zaklantaarn mee en wandel een tunnel van gestolde lava in. Het is een echt maanlandschap. De mooiste autoroute is de Loop Drive, een rondje langs de hoogtepunten van het park.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 11 Craters of the Moon National Monument - Missoula

Ca. 550 km / 6 uur

Canada-Kootenay-Korhoen Canada-Kootenay-trein-landschap Canada-Kootenay-Steenbok_1_548805

Een lange rijdag. U volgt Highway 93 noordwaarts. Het is een prachtige rit. Het thema van deze dag zou ontdekkingsreizen, pelsjagers, mijnbouw, nederzettingen en American heritage kunnen zijn.

 

De universiteitsstad Missoula is ruim opgezet met veel groen. De stad ligt aan de Clark Fork-rivier. Langs het water loopt de Riverfront Walking Trail, die uitnodigt om een wandeling of fietstocht te maken. Het pad is bijna acht kilometer lang. Meer zin om de stad vanaf het water te verkennen? Huur dan een kano en peddel over de rivier. Er zijn enkele musea en tal van restaurants en cafés. Zoals zoveel plaatsen in Montana heeft Missoula zijn eigen bierbrouwerij. Een aanrader vonden wij een bezoek aan de Elk Foundation net buiten de stad. Hier worden elanden opgevangen. Over een houten vlonderpad wandelt u op uw gemak langs de dieren en leert van alles over hun leven. Behalve elanden kunt u hier ook roofvogels en witstaartherten zien. Iets verder buiten de stad is een Bizon Refuge.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 12 Missoula - Newport

Ca. 340 km / 4 uur

U rijdt langs indrukwekkende bergen, lieflijke valleien en langs diepblauwe meren.

 

Bekijk de oude koloniale huizen in het Historic District, vele huizen zijn prachtig gerestaureerd. De gehele straat Bellevue Avenue is tot monument benoemd vanwege de prachtige gebouwen die hier staan. Bij sommige van deze huizen bent u van harte welkom om binnen een kijkje te nemen. Liever langs de kust wandelen? Dan is de Newport Cliff Walk erg leuk! De route voert u langs de kustlijn en is ongeveer 5,5 km lang. Na zo’n hike verdient u een culinaire beloning: geniet van de verse vis in één van de leuke restaurants.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 13 Newport - Nelson

Ca. 185 km / 3 uur

U gaat de grens van de Verenigde Staten naar Canada over.

 

In de Selkirk Mountains aan het meer van Kootenay ligt het stadje Nelson. Het is leuk om even door het centrum met de oude gerestaureerde gebouwen te slenteren. Neem vervolgens plaats in één van de cafés of restaurants in Baker Street. Voelt u zich schuldig dat u nog niets cultureels heeft ondernomen vandaag? Ga dan naar het Touchstones museum. Alleen al het gebouw, een oud postkantoor, is een bezoekje waard. Er is een aantal wandelroutes uitgezet rond Nelson.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 14 Nelson - Revelstoke

Ca. 250 km / 4 uur

Canada-Revelstoke-kanovaren

Maak van de route van vandaag een echte excursie-dag met veel stops onderweg. Rijdt eerst naar de grotten van Ainsworth, op slechts drie kwartier rijden van Nelson. Denk niet: alweer grotten, die heb ik tijdens mijn reizen al vaak genoeg gezien. Dit zijn stomende grotten! Ondergronds zijn warmwaterbronnen. Door naar Kaslo, een lieflijk en paradijselijk dorp. Het ligt verstopt tussen de bergen, er is een snelstromende rivier en een fotogeniek meer. Slenter door de historische hoofdstraat of maak een natuurwandeling in de omgeving. Dan naar Sandon, nu een spookstadje, maar ooit welvarend vanwege een zilvermijn. Langs de Arrow Lakes rijdt u de bergen in.

 

Aan de Columbia-rivier ligt het plaatsje Revelstoke. Dit is de uitvalsbasis voor een bezoek aan Mount Revelstoke National Park. Een afwisseling van valleien, weides, velden en bergen met besneeuwde toppen zijn typerend voor dit gebied. Er zijn diverse wandelroutes, voor zowel korte als lange wandelingen. Of ga met de auto naar de top van de berg en stop bij de uitzichtpunten onderweg.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Raften
Revelstoke

Raften

Een dag vol avontuur! De soms snelstromende rivier in het Mount Revelstoke National Park zal adrenaline...

Dag 15 Revelstoke - Wells Gray Provincial Park

Ca. 280 km / 4 uur

Canada-Wells-Gray-waterval Canada-Wells-Gray-zeearend

Een fantastische route door de bergen met veel mooie stop mogelijkheden onderweg. U volgt de Trans-Canada Highway langs de Shuswap Lakes en een bijna woestijnachtig landschap nabij Kamloops. Door de Thomson River Valley rijdt u naar Wells Gray.

 

Als u watervallen wilt zien, zit u goed in het Wells Gray Provincial Park. Er zijn maar liefst 250 watervallen te vinden. Vanuit het dorp Clearwater betreedt u dit Provincial Park. Een enorm uitgestrekt gebied waar u de Clearwater-Rivier volgt. Op deze route zijn er diverse stops te maken met korte en lange wandelingen. De absolute must van dit park is een bezoek aan de Helmcken Falls. Een groene muur van bomen reikt uit boven de grijze vulkanische rotswand. De witte waterval stort wel 140 meter naar beneden en dat is ook te horen.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 16 Wells Gray Provincial Park

Zoveel watervallen!

De Clearwater-rivier is de plek om zalm en beren te spotten. Ga naar de Dawson Falls. U kunt hier langs de rivier een wandeling maken. In het najaar zwemmen de zalmen terug de rivier op. Daarbij springen ze het water uit om bij de watervallen verder te komen. Een uitgelezen kans voor beren om de zalm te vangen.

 

Tip: ga naar de Spahats Creek Falls. Hier kijkt u uit op de waterval, maar ook op de enorme canyon die hier ontstaan is. Nog tijd en zin om te wandelen? Ga richting de Moul Falls. Met een uur lopen komt u bij deze waterval uit. Het is de enige waterval waar u achter de muur van water kunt komen.

 

Raften op de rivier is ook een goede manier om de omgeving te verkennen. Mogelijk ziet u beren langs de waterkant. Er zijn diverse tochten, voor de avonturiers maar ook voor een rustiger kabbelend tochtje.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 17 Wells Gray Provincial Park - Jasper National Park

Ca. 350 km / 4,5 uur

Beren-spotten-Banff

Voordat u bij Jasper aankomt, passeert u Mount Robson, de hoogste berg van de Canadese Rockies.

 

Kenmerkend voor het Jasper National Park zijn hoge besneeuwde bergtoppen. Diverse kleine en grote meren zijn hier te vinden en het is de leefomgeving van de beren, wolven en elanden.

Neem de Jasper Skytram om de omgeving van bovenaf te bekijken.

 

Het dorp Jasper is klein en sfeervol. Er zijn uiteraard voldoende toeristenwinkels maar ook restaurants. De lokale bierbrouwerij vonden wij erg gezellig om een hapje te eten ’s avonds.

We raden het aan om bij aankomst het Visitor Center te bezoeken. Rondom het dorp kunt u wandelen langs de rivier. Er is een leuke route van circa acht kilometer. Maar ook veel andere mooie wandelroutes en excursiemogelijkheden zijn hier te vinden.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 18 Jasper National Park

Wandelen langs meren

Een volle dag voor de omgeving van Jasper. Ga in de ochtend naar Maligne Canyon. Hier zijn kalkstenen rotsmuren van wel 50 meter diep. Via diverse loopbruggen wandelt u door en langs de wanden om uiteindelijk bij de Maligne-Rivier uit te komen.

 

U heeft voldoende tijd om daarna door te rijden naar Medicin Lake. Een groot meer, omgeven door bossen. Er is langs de weg een mooie plek om te stoppen voor een fotomoment. Nog wat verder doorrijden en u ziet het Maligne Lake. Dit is het meest gefotografeerde meer van Jasper National Park. En dat is ook wel logisch, want het uitzicht op de hoge bergen met het kleine Spirit Island op de voorgrond, is de moeite waard om te bezoeken. U kunt hier met een boot een tocht maken over het meer. Of maak langs de oevers een korte, relatief vlakke wandeling en aanschouw het meer vanuit diverse oogpunten bekijken.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Wildlife bij zonsopkomst
Jasper National Park

Wildlife bij zonsopkomst

Vroeg opstaan loont in Jasper National Park. Neem de camera in de hand en ga op pad met een ervaren gids. Het...

Dag 19 Jasper National Park - Banff National Park

Ca. 290 km / 4 uur

Een mooie route via Icefields Parkway en de Bow Valley Parkway. Maak zeker een stop bij Mount Columbia voor een bezoek aan de immens grote gletsjer. Bij voldoende tijd kunt u de gletsjer op of over het glazen plateau, de Skywalk, lopen voor een ruimtelijk uitzicht.

 

Witte bergtoppen en groene bossen reflecteren in de meren en rivieren van het Banff National Park. U kijkt uw ogen uit! Er is veel te doen dus dat wordt keuzes maken. Onze tip, ga bij aankomst direct naar het Visitor Center in Banff.

 

Banff Village is een gezellig dorp. De Bow-Rivier stroomt hier doorheen. Huur een fiets en verken het dorp en de naaste omgeving. Ga aan het einde van de dag langs de winkels en stil uw honger in één van de restaurants.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Paardrijden langs de Bow-rivier
Banff National Park

Paardrijden langs de Bow-rivier

De Bow-rivier is de levensader die door Banff stroomt. En met haar helderblauwe water een mooie plek om te...

Dag 20 Banff National Park

Fotogeniek Lake Louise

Huur een kano in Banff National Park Canada-Banff-uitzicht-meer-bergen_1_548860

Een volle dag om op pad te gaan. Als u vroeg vertrekt, raden we aan om naar de Johnston Canyon te gaan. Wandel door de smalle kloof naar de watervallen en zie hoe het onstuimige water door de kloof dendert. Het is op de route naar Lake Louise. Dit grote en fotogenieke gletsjermeer wordt omgeven door groene bergen, rotsen en witte bergtoppen. Kabbel met een kajak over het rustige strakblauwe water. U voelt u even heel klein als u naar de immense bergen kijkt. Er zijn diverse wandelroutes mogelijk bij het meer. Naast Lake Louise ligt nog een mooi meer; namelijk Moraine Lake. Maak de wandeling omhoog en zie de bergen weerspiegelen in het heldere water.

 

Dichter bij Banff Village blijven vandaag? Neem dan de Gondola naar de top van de Sulphur Mountain. Onze tip: houdt altijd uw ogen goed open. In dit Nationale Park leven beren en wie weet komt u die onderweg wel tegen.

 

Overnachting op een camping.

Inclusief camperhuur, gereserveerde kampeerplek

Dag 21 Banff National Park – Calgary, vertrek

Ca. 130 km / 2 uur

U rijdt steeds verder weg uit de Rockies en de stad komt dichterbij. Vanaf de Highway ziet u het Olympisch Park liggen met de hoge skischans.

 

U levert de camper bij de verhuurder in. Ongetwijfeld heeft u genoten van de natuur in West-Canada en de Amerikaanse Rockies. Toch nog niet genoeg gezien? Verleng uw rondreis door Amerika of Canada. Neem eens een kijkje bij ons bouwsteenoverzicht of neem contact op.

 

Inclusief camperhuur

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen