Hotels in Zion National Park

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Zion National Park. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Zion National Park? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Zion National Park, Cable Mountain Lodge

Cable Mountain Lodge heeft met zijn ligging naast het bezoekerscentrum van Zion National Park al een streepje voor. De materalen van de lodge vallen weg in de waanzinnige omgeving.

Zion National Park, Hampton Inn & Suites

Hampton Inn & Suites Springdale is een eenvoudig maar comfortabel verblijf vlakbij Zion National Park. De accommodatie in lodge-stijl en natuurtinten ligt gunstig in Springdale.

Zion National Park, Under Canvas Zion

Voor de natuurliefhebber die het comfort van een goed bed kan waarderen, is Under Canvas Zion een fantastische plek om te overnachten. 

Zion National Park, Zion Lodge

Wie echt het beste van Zion National Park wil ervaren, moet verblijven in de Zion Lodge. Deze Lodge biedt het enige onderkomen in het nationale park en wandelparadijs wat Zion is.

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara