Yosemite National Park, Best Western Station Mariposa

Amerika

Het Best Western Plus Yosemite Way Station ligt in de uitlopers van het Sierra-gebergte en ongeveer 50 km van de westelijke ingang van Yosemite National Park, die toegang tot de vallei en watervallen biedt.

Locatie

Het Best Western Plus Yosemite Way Station ligt op 2 minuten rijden van Mariposa Museum & History Center. De omgeving van het hotel heeft een uitstekende locatie voor recreatieve activiteiten, waaronder wandelen, zwemmen en raften op de rivier.

Accommodatie

Het Best Western Plus Yosemite Way Station heeft in alle kamers een televisie, koffiezetapparaat, waterkoker en een airconditioning. Voor optimaal comfort zijn de kamers ook voorzien van een kleine koelkast en een magnetron. Het hotel heeft een buitenzwembad.

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Amerikaans hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Jacuzzi
  • Buitenzwembad             
  • Excursiemogelijkheden              
  • Airconditioning               
  • Gratis parkeergelegenheid
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën