Deadwood, Trailshead Lodge

Amerika

Knusse hutten in het bos. Er zijn er slechts zeven! Nabij Devils Tower Monument en het spookstadje Deadwood.

Locatie

Zoek de rust op in een van de knusse hutten bij Trailshead Lodge. Als u hier in de winter verblijft, huur dan een sneeuwscooter. Diverse trails beginnen bij de lodge. Naast een sneeuwscooteravontuur, bieden de Black Hills de bezoekers ook de hoogste concentratie van National Parks, Monuments and Memorials in de Verenigde Staten. Mogelijkheden zijn er in overvloed voor stellen en families die op zoek zijn naar enkele van de meest iconische locaties van het land. Zoals Mount Rushmore National Memorial, Crazy Horse Memorial, Devils Tower National Monument en Custer State Park, om er maar een paar te noemen.

Bovendien ligt Trailshead Lodge op slechts 21 mijl van de “ruige”, historische stad Deadwood. Met gelegaliseerd gokken sinds 1989 trekt Deadwood elk jaar miljoenen bezoekers.

Accommodatie

Trailshead Lodge is ongeveer 35 jaar geleden opgericht. Het is bekend als de "Central Hub" van het Black Hills Trail System. Kleinschaligheid ten top: er zijn slechts zeven kamers! Deze zijn ondergebracht in blokhutten in het bos.

Er zijn hutten met vier queensize bedden voor maximaal acht personen en hutten met drie queensize bedden voor maximaal zes personen.

In de hutten staat een televisie.

Voorzieningen
  • Restaurant        
  • Bar
  • Parkeergelegenheid

 

Er is geen zwembad bij dit hotel.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën