Clarksdale, Shack Up Inn

Amerika

Eén van onze meest favoriete accommodaties in Amerika! De Shack Up Inn is gelegen op een oude katoen- en graanplantage, de Hopson Plantation. In de huisjes waar u slaapt, verbleven vroeger de werknemers van de plantage. Ook de rest van het terrein lijkt op een openluchtmuseum. Niet alleen de historie maakt deze accommodatie uniek, ook de sfeer en de gasten die hier verblijven. De Shack Up Inn is namelijk erg populair onder muzikanten, artiesten en schrijvers. Kortom een absolute aanrader!

Locatie

De Shack Up Inn is gelegen op de Hopson Plantation aan de rand van Clarksdale. U rijdt naar het centrum in ongeveer 10 minuten.

Accommodatie

Op het terrein staan ongeveer 37 huisjes (shack-ups) welke allemaal in originele staat zijn (teruggebracht). De inrichting is eenvoudig maar comfortabel. De Shack-ups beschikken over airconditioning, een koelkastje, een magnetron, een koffiezetapparaat en een eigen badkamer. De meeste huisjes beschikken over een patio.

 

Er zijn veel verschillende shack-up types. De verschillen tussen de huisjes zijn niet enorm groot en alle huisjes voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één of twee Queensize bedden. We zoeken een geschikt huisje voor uw reisgezelschap.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant/bar met livemuziek              
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid (kosteloos)
  • Geen zwembad
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën