Pittsburgh, Priory Hotel

Amerika

Het Priory Hotel was ooit een klooster. Het is een groot gebouw met de charme en persoonlijke service van een klein hotel. Het Priory Hotel is zorgvuldig gerestaureerd en is een historisch boetiekhotel in Pittsburghs North Shore, op slechts enkele minuten van het centrum van Pittsburgh.

Locatie

Dit hotel ligt in het historische Deutschtown-gedeelte van de noordkant van het centrum van Pittsburgh. Er zijn veel winkels en restaurants op loopafstand.

Accommodatie

Het Priory Hotel, een voormalig Benedictijns klooster, gebouwd in 1888, is een boetiekhotel met 42 kamers dat door een familie wordt beheerd. In 1986 restaureerde de familie Graf het gebouw en voegde een nieuwe vleugel toe in 2011. Hierdoor ontstonden meer kamers en werd de Monks Bar toegevoegd voor hapjes en drankjes. Het hotel biedt een gratis pendeldienst door de stad.

 

Alle kamers beschikken over airconditioning, televisie, wifi en een eigen badkamer met een bad en/of douche.

 

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Amerikaans hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee queensize bedden verblijven.

 

Voor een derde persoon kan er ook één opklapbed bij worden geplaatst.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Bar/Lounge       
  • Shuttleservice naar het centrum
  • Airconditioning
  • Business center              
  • Parkeergelegenheid
  • Fitnessfaciliteiten
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën