Hotels in Palm Springs

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Palm Springs. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Palm Springs? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Palm Springs, Palm Mountain Resort

Een intieme en charmante accommodatie aan de voet van het besneeuwde San Jacinto gebergte, op een steenworp afstand van de beroemde Palm Canyon Drive. 

Palm Springs, Renaissance Palm Springs

Het hotel is omringd door palmbomen en de indrukwekkende San Jacinto Mountains. Het hotel heeft een twee grote buitenzwembaden waar u zich kunt ontspannen.

Palm Springs, Triada Palm Springs

Een sfeervolle accommodatie in de stijl van een Spaanse haciënda, omgeven door een prachtig landschap in het hart van de legendarische Movie Colony wijk van de stad. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara