Hotels in Page

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Page. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Page? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Page, Best Western Plus at Lake Powell

Met een centrale ligging in het plaatsje Page, ruime kamers en uitstekende gastvrijheid biedt het Best Western Plus at Lake Powell een fijn verblijf. 

Page, Best Western View of Lake Powell

Uitgeroepen tot het hotel met het mooiste uitzicht in Page. Hooggelegen, langs de schilderachtige rotsen, met vrij uitzicht op de omgeving.

Page, Lake Powell Resort

Lake Powell Resort is gelegen in Wahweap Marina in Page, Arizona, direct gelegen aan Lake Powell, waar alle wateractiviteiten en -avonturen te vinden zijn. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara