Yellowstone National Park, Old Faithful Inn

Amerika

De sfeervolle historische accommodatie Old Faithful Inn ligt IN het Yellowstone National Park. En niet zomaar in het park, maar vlakbij de beroemde Old Faithful geiser. Een bijzonder gebouw dat op de lijst van National Historic Landmarks staat. De kamers zijn eenvoudig.

Locatie

De Old Faithful Inn, gelegen in het Yellowstone National Park, is een van de meest populaire accommodaties in het park. Ideaal gelegen in het zicht van de wereldberoemde. Old Faithful Geyser. Andere nabijgelegen bestemmingen zijn Castle Geyser, Grand Geyser, Upper Geyser Basin, en het Old Faithful Visitor Education Center.

Accommodatie

De accommodaties in Yellowstone National Park zijn niet alleen plekken om te verblijven, het zijn ware monumenten! Een verblijf IN het park is de beste manier voor bezoekers om alles wat Yellowstone te bieden heeft te ervaren.

Old Faithful Inn is sinds 2012 lid van Historic Hotels of America. Op 28 mei 1987 werd de Old Faithful Inn door de Amerikaanse minister van Binnenlandse Zaken aangewezen als National Historic Landmark. Deze lodge in rustieke stijl, met zijn muren van houten stammen en houten dakpannen, grenst aan de wereldberoemde Old Faithful Geyser. Het oorspronkelijke deel van de herberg, bekend als het "Oude Huis", werd voltooid in 1905. De immense lobby is 76 meter hoog en heeft een enorme stenen open haard en een handgemaakte klok van koper, hout en smeedijzer. Het is de meest bekende accommodatie in Yellowstone National Park. De East en West Wings van de Old Faithful Inn werden toegevoegd in het begin van de 20ste eeuw. Veel kamers werden gerenoveerd in de afgelopen jaren.

In totaal zijn er 327 kamers. Ze zijn eenvoudig ingericht. Alle kamers hebben een eigen badkamer. In de kamers staan één of twee queensize bedden. Er is een bureau en verwarming en een ventilator.

De herberg is open van begin mei tot begin oktober en gesloten in de winter.

Televisie, radio, airconditioning is niet aanwezig, net zo min als toegang tot internet. Rust zult u hier vinden!

Voorzieningen
  • Restaurants
  • Café
  • Bar
  • Winkeltje           
  • LIft

 

Er is geen zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën