Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Noordwest-Amerika

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Noordwest-Amerika. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Seattle, Hotel Max Seattle

Een plek waar overnachten samenkomt met kunst, fotografie en muziek! Hip design dat helemaal past bij de muziekstad Seattle.

Seattle, Hotel Theodore

Hotel Theodore is een hotel in het hart van het centrum van Seattle. De kamers bieden gratis wifi, het Washington State Convention Center ligt op 5 minuten lopen. 

Seattle, Hotel Warwick

Verblijf in een modern hotel in downtown Seattle, nabij Space Needle. Het hotel ligt in de gezellige wijk Belltown en bevindt zich in het midden van de stad.

Seattle, Kimpton hotel Monaco Seattle

Kimpton hotel Monaco Seattle is gelegen in het hartje centrum van Seattle. Door de ligging zijn er veel bezienswaardigheden in de buurt. De lobby van het hotel is verbazingwekkend. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara