Hotels in New Orleans

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in New Orleans. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in New Orleans? Onze landendeskundigen helpen u graag.

New Orleans, Bienville House

Bienville House is een charmant boetiekhotel, gelegen in het hart van het gezellige French Quarter District. Op loopafstand vindt u vele bezienswaardigheden van New Orleans.

New Orleans, Omni Royal Orleans

Een chique en elegant hotel met een klassieke inrichting. Het hotel is gevestigd in een prachtig gebouw, midden in het bruisende French Quarter District. 

New Orleans, The Eliza Jane

Een hip en trendy hotel met industrieel en chique uiterlijk. Het hotel bevindt zich in een gerestaureerd 19e-eeuws gebouw en in het hotel hangt een warme en aangename sfeer. 

New Orleans, The Old no. 77 Hotel

Een hip hotel gevestigd in een oud pakhuis. De locatie zorgt voor een trendy en industriële sfeer. Dit ziet u terug in het hele hotel.

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara