Hotels in Monument Valley

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Monument Valley. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Monument Valley? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Monument Valley, Desert Rose Inn & Cabins

Een fijn hotel met betaalbare luxe nabij Monument Valley. Vooral de lounge tuin is een echt pluspunt van het hotel. In de tuin zijn zitjes, waar je kunt genieten van het uitzicht. 

Monument Valley, Goulding’s Lodge

Net ten noorden van de Arizona-Utah grens en gebouwd tegen rode rotsen, ligt Goulding’s Lodge. Bij Goulding's kunt u ontspannen op uw eigen privé balkon.

Monument Valley, Hampton Inn Kayenta

in het hart van de Navajo regio vindt u het Hampton Inn. Een eenvoudig maar karakteristiek, in Navajo stijl gebouwd hotel met zwembad.

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara