Hotels in Moab

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Moab. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Moab? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Moab, Best Western Plus Canyonlands Inn

Wees welkom bij de Best Western Plus Canyonlands Inn, gelegen in het hart van het centrum van Moab, Utah. Het hotel is van alle gemakken voorzien voor een comfortabel verblijf. 

Moab, Best Western Plus Greenwell Inn

Een gezellig hotel in het bruisende hart van Moab! Het Best Western Plus Greenwell Inn heeft alles wat u kan verwachten van een comfortabel hotel.

Moab, Hoodoo Moab

Dit luxe hotel biedt uitzicht op de rode rotsen van Moab en ligt op 10 minuten van Arches National Park en één blok verwijderd van Main Street. Het hotel heeft een buitenzwembad.

Moab, Hotel Moab Downtown

Ervaar dit hotel middenin het plaatsje Moab, een plek waar outdoor activiteiten, een persoonlijke service en comfort samenkomen.

Moab, Red Cliffs Lodge

Deze unieke lodge ligt hoog op de oevers van de Colorado rivier, omgeven door kliffen die tot 2000 voet hoog reiken. 

Moab, Under Canvas

Luxe kamperen tussen de rode rotsen en zandstenen kliffen van Utah! 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara