Hotels in Mammoth Lakes

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Mammoth Lakes. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Mammoth Lakes? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Mammoth Lakes, Juniper Springs Resort

Genesteld aan de voet van de Mammoth Mountain ligt het opvallende Juniper Springs Resort. Het resort biedt ruime appartementen met een hotelservice. 

Mammoth Lakes, Mammoth Mountain Inn

Dit gezellige berghotel Mammoth Mountain Inn ligt op 2743 meter hoogte en op een steenworp afstand van de skilift. Het hotel ligt 8 kilometer van de stad Mammoth Lakes.

Mammoth Lakes, Tamarack Lodge

De historische Tamarack Lodge biedt een mix van rustieke charme en gemak. Tamarack Lodge is gevestigd in het Mammoth Lakes Basin aan de oever van de Twin Lakes.

Mammoth Lakes, The Village Lodge

The Village Lodge is een opvallende verschijning in het hart van het gezellige centrum “The Village” van Mammoth Lakes. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara