Hotels in Los Angeles

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Los Angeles. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Los Angeles? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Los Angeles Airport, MDR Doubletree by Hilton

Het Marina Del Rey (MDR) Doubletree hotel is een fijne accommodatie op slechts 6 kilometer van LAX Airport, waardoor het de ideale overnachting is aan het begin of einde van uw reis.

Los Angeles, Grafton on Sunset

Wilt u het echte Los Angeles ervaren? De ideale ligging aan de beroemde Sunset Boulevard en het grootste zoutwaterzwembad van West Hollywood.

Los Angeles, Safari Inn Burbank

Het Safari Inn Burbank is gunstig gelegen nabij diverse filmstudio's, waaronder Universal Studios en NBC, en op korte rijafstand van Santa Monica, Beverly Hills en The Hollywood Strip.

Los Angeles, Sportmens Lodge

De Sportsmen's Lodge is meer dan zomaar een hotel in Los Angeles. De zalen dateren al van voor de filmindustrie, werden bezocht door mensen zoals Katherine Hepburn en Clark Gable.

Los Angeles, The Garland

Een van de mooiste boetiekhotels in Noord-Hollywood is in 1970 opgestart door Hollywood-actrice Beverly Garland. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara