Hotels in Las Vegas

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Monterey. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Amerika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Monterey? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Las Vegas, Bellagio

Het Bellagio is een resort dat de nadruk legt op kwaliteit, romantiek en elegantie. Het wil een wereld creëren waar men van droomt. 

Las Vegas, Caesars Palace

Groot, groter, grootst! Het wereldberoemde, luxe Caesars Palace is misschien wel het grootste resort van Las Vegas en geheel in Romeins thema opgebouwd.

Las Vegas, Flamingo Las Vegas

Gelegen in het hart van de Las Vegas Strip, is Flamingo Las Vegas een opvallende, roze verschijning. Het resort is al sinds 1946 een begrip.

Las Vegas, Hampton Inn Tropicana

Voor wie Las Vegas wel wil ontdekken, maar aan het eind van de dag liever ontsnapt aan de drukte van de strip, is het Hampton Inn Tropicana een prima verblijf. 

Las Vegas, Mandalay Bay

Het goudkleurige Mandalay Bay aan de strip staat bekend om haar tropische thema en gigantisch zwemparadijs, een golfslagbad, aangelegd zandstrand en lazy river.

Las Vegas, New York New York

De nagebouwde skyline van New York, met een replica van het Vrijheidsbeeld, is niet de missen. De opwinding van Times Square, de smaak van Chinatown en Little Italy.

Las Vegas, Paris Hotel Las Vegas

Paris Hotel Las Vegas brengt de passie van Parijs naar het hart van de Las Vegas. De replica van de Eiffeltoren en de nagebouwde architectuur maakt het een bekroond hotel op de strip!

Las Vegas, Park MGM

Maak kennis met Park MGM, een frisse kijk op de Vegas resort ervaring in het centrum van de Strip. Dit resort straalt warme luxe uit en heeft alles wat u kan wensen.

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara